Service
depannage

Service

Depannage

Daarnaast bieden we ook een snelle en betrouwbare service voor noodgevallen. Als u onderweg problemen ondervindt met uw aanhangwagen, kunt u op ons rekenen om u te helpen. Onze service is beschikbaar op locatie of u kunt uw aanhangwagen naar onze werkplaats brengen.

Welkom bij onze professionele depannagedienst voor aanhangwagens. Bij ons kunt u rekenen op snelle en betrouwbare hulp bij pech onderweg met uw aanhangwagen. We staan altijd paraat om u te assisteren, of het nu gaat om een lekke band, een kapotte verlichting of een ander probleem.

Onze depannagedienst is 24/7 beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag op ons kunt rekenen. Wanneer u ons belt, zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn. We zijn goed uitgerust en hebben alle benodigde gereedschappen en onderdelen bij zich om uw probleem ter plekke op te lossen.

Daarnaast bieden we ook een sleepdienst aan voor het geval uw aanhangwagen niet ter plaatse gerepareerd kan worden. Wij zorgen ervoor dat uw aanhangwagen veilig naar de gewenste bestemming wordt gebracht.

Bij ons kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en een snelle afhandeling van uw probleem. Wij begrijpen hoe belangrijk uw aanhangwagen is voor uw werk of vrije tijd en streven ernaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Vragen?

Contacteer ons