Technische
keuringen

Technische keuringen

Aanhangwagens

Bij GSV Trailers begrijpen we het belang van technische keuringen voor aanhangwagens. Een technische keuring is een periodieke controle van de staat en veiligheid van een aanhangwagen. Het doel van een technische keuring is om ervoor te zorgen dat de aanhangwagen voldoet aan de wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Tijdens een technische keuring worden verschillende aspecten van de aanhangwagen gecontroleerd, zoals de remmen, verlichting, banden, chassis, koppeling en andere essentiƫle onderdelen. Door regelmatig een technische keuring uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw aanhangwagen in goede staat verkeert en veilig kan worden gebruikt.

Bij GSV Trailers gaan we voor u naar de technische keuring. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers voeren grondige controles uit om ervoor te zorgen dat uw aanhangwagen voldoet aan de wettelijke eisen en veiligheidsnormen. We kunnen ook eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden uitvoeren die nodig zijn om uw aanhangwagen in optimale staat te houden.

Het is belangrijk om regelmatig een contorle uit te laten voeren om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw aanhangwagen te waarborgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze technische keuringen en om een afspraak te maken.

Vragen?

Contacteer ons