Verkoop
aanhangwagens

Verkoop

Aanhangwagens

Verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens: We hebben een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte aanhangwagens te koop. Of u nu op zoek bent naar een standaard aanhangwagen, een gesloten aanhangwagen of een speciaal ontworpen aanhangwagen, wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken. Hier zijn enkele van de soorten aanhangwagens die wij aanbieden:

  • Standaard aanhangwagens: Dit zijn de meest voorkomende aanhangwagens die worden gebruikt voor het vervoeren van goederen. Ze hebben een open laadruimte en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en laadcapaciteiten.
  • Gesloten aanhangwagens: Deze aanhangwagens hebben een gesloten opbouw en worden gebruikt voor het veilig vervoeren van goederen die bescherming nodig hebben tegen weersinvloeden of diefstal. Ze zijn ideaal voor het vervoer van waardevolle ladingen of gevoelige materialen.
  • Kippers: Kippers zijn aanhangwagens met een hydraulisch kantelmechanisme, waardoor de laadruimte kan worden gekanteld om de lading te lossen. Ze worden vaak gebruikt voor het vervoeren van bouwmaterialen, grond, puin en andere losse materialen.
  • Autotransporters: Deze aanhangwagens zijn speciaal ontworpen voor het vervoeren van auto’s. Ze hebben een speciale constructie met oprijplaten en bevestigingspunten om auto’s veilig te kunnen laden en vervoeren.
  • Speciale aanhangwagens: Naast de standaardtypes kunnen wij ook speciale aanhangwagens leveren, zoals paardentrailers, boottrailers, motorfietstrailers en meer. Deze aanhangwagens zijn ontworpen voor specifieke toepassingen en hebben vaak extra functies en accessoires.

Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Als u specifieke wensen of eisen heeft voor uw aanhangwagen, kunnen wij u ook helpen met maatwerkoplossingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en om te bespreken welke aanhangwagen het beste bij uw behoeften past.

Vragen?

Contacteer ons